Woningtypes

Zwaluw

De woning heeft een open indeling op de begane grond met tuingerichte woonkamer en halfopen keuken. In de hal bevindt zich de toiletruimte.

Wielewaal

De woning is ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. De halfopen leefkeuken is tuingericht en leent zich prima om door middel van bijvoorbeeld schuifdeuren af te sluiten van de woonkamer.

Appelvink

Deze gezinswoning blinkt uit in ruimte en een moderne indeling. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. De halfopen leefkeuken is tuingericht en leent zich prima om door middel van bijvoorbeeld schuifdeuren af te sluiten van de woonkamer.

Roodborst

Deze prachtig vormgegeven semibungalow is de perfecte seniorenwoning. De indeling op de begane grond is modern met een ruime halfopen leefkeuken aan de tuinzijde en de woonkamer is gesitueerd op de straatzijde.

Leeuwerik

De indeling van de semi-bungalow op de begane grond is modern met een hal met ingericht toilet. Geheel ingerichte badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Ruime tuingerichte slaapkamer met directe toegang tot de badkamer…